Vi kräver att regeringens utvisningar av
fackförbund avstyrker arbetstillstånd på felaktiga grunder
Tillverkningen av korv i Sveriges riksdag
MacDonald från Australien utvisas från Sverige
SD föreslår ett tidsbegränsat stopp för
”Timbros kritik visar på djup okunnighet”
Stockholms ekonomi går starkt – men
så kallade kompetensutvisningar. It-expert Usman Asif
Regler om arbetstillstånd förvillar fortfarande trots

David Björkström Counseling

är som korvar, det är bättre
Blivande vd sänkte sin lön – utvisas
basic_book_pen

Föreläsningar

Med mina föreläsningar vill jag visa er missbruket bakom ridån och få er att känna det jag en gång kände. Mina föreläsningar riktar sig till allt från barn på sjunde årskurs till personal på vårdanstalter och skolor.

MacDonald från Australien utvisas från Sverige
Tillverkningen av korv i Sveriges riksdag
basic_hammer

Workshops

Hussein Ismail skulle tillträda som ny
”Oerhörd panik” – sju av tio avråder en flytt till Sverige

Eftersom droger och missbruk är ett symptom på dåligt mående tangerar mina workshoppar känslor och känslohantering. Vi arbetar tillsammans för att komma på sätt att hantera vårt inre liv.

Hundratals utländska experter kan få stanna
basic_signs

Handledning

En och en kan vi sätta oss ner och kartlägga situationen och diskutera vilka steg som är viktiga att ta i detta skede. Eftersom jag har egen erfarenhet av psykisk ohälsa, missbruk och att ta mig ur dessa så förstår jag den smärta och de svårigheter detta innebär.

ändra lagen för att stoppa utvisningarna
Siri Steijer med flera påstår att
Farzad Ban har bott i Sverige
”Kompetensinvandrare bör få amnesti – nu”
med nästan 200 procent mot 2016
fackförbund avstyrker arbetstillstånd på felaktiga grunder
Farväl till kompetensen (igen)

A Junkies Path

Utvisningar av experter kan stoppas

Hej mitt namn är David och jag är beroende. Välkomna till min blogg om missbruk.

Jag är en 24 årig tillfrisknande narkoman som idag lever nyktert och drogfritt. Jag är bostadd i österbotten, Finland. På denna sida skriver jag om allt som livet lär mig genom att jag har en hunger för utveckling och nyfiken på det mesta. Även några tillbaka blickar hur på mitt tidigare liv och missbruket bakom ridån.

Cherchez la femme! Det var Alexandre
”Inte klokt att arbetskraft åker ut från landet”
Caldene Comfort Leather Paddlad Snaffle Bridle Crank